Max Krog Vestdam, direktør og partner i Gastromani
Max er uddannet kok og har tyve års erfaring fra alle grene af branchen. Hans helikopterblik gør ham i stand til at tænke kreativt og skabe kvalitet for sine kunder. Den gode smag har til alle tider været hans fokus, og han har arbejdet på nogle af Europas bedste restauranter. I sin læretid var han blandt andet på Michelin-restauranterne Kiin Kiin og Kokkeriet – og han var i Paris, hvor han arbejdede på La Gazetta.Senere blev han souschef på Tony’s Madklubben, køkkenchef på Madkastellet og forpagter af Østre Gasværk Teaters køkken. Prisen for ”Årets Koncept” på Kødbyens Mad og Marked i 2015 fik Max for sit streetfood koncept ”Arepa Arepa”.
Max er vild med mad fra alle verdens hjørner. Han har en forkærlighed for det italienske, mexicanske og indiske køkken, og nyder også det helt simple – som at traske rundt i skoven i gummistøvler for at skaffe ramsløg til en pasta med pesto. Kærligheden til det enkle er også en af grundene til, at det netop er den engelske kok og kogebogsforfatter Jamie Oliver, der er hans forbillede.
Max bor sammen med sin kæreste og bonusdatter. Han spiller street basketball og samler på vinylplader. Han har en passion for både personlig og kreativ udvikling, og det kommer kantinegæsterne til gavn, når Max får dagens frokost til at ligne små kunstværker.
Nikolai Therkelsen, direktør og partner i Gastromani
Nikolai er uddannet kok og har 15 års erfaring fra hotel- og restaurantbranchen. Han har et særligt talent (OCD) for logistik og systemer. Og hans brede ledererfaring sikrer en velsmurt drift, med glade kokke, glade spisere og i sidste ende glade medarbejdere.Nikolais madstil tager udgangspunkt i det japanske, italienske og det ny- nordiske køkken. Når man tager en af Nikolais retter over på tallerkenen, vil det simple æstetiske look springe i øjnene. Præsentation og udseende lige så vigtigt som både smag og kvalitet, mener Nikolai.
Han havde sine første skridt på den hedengangne københavnercafe Café Norden, og udlært fra Restaurant Tony’s, som er en del af Madklubben, og afsluttede sin kokkeuddannelse med sølvmedalje som var højeste udmærkelse.
Hans ledererfaring spænder bredt. Han har været køkkenchef på Det 5 stjernede Hotel Skt. Petri. Nikolai drev i sin tid Anora Catering – et firma med speciale i eksklusive bryllupper. Derudover har han været konsulent på diverse gastronomiske startups.
Nikolai bor i Valby sammen med sine to døtre. Han er virksomhedens største sneaker connoisseur, og elsker at nørde design, programmering, sport, motion og sundhed.
Bæredygtig og ansvarlig drift
Gastromani har en holistisk tilgang til CSR og har implementeret flere initiativer for at fremme bæredygtighed, socialt ansvar og etisk praksis i deres kantineløsning. Et centralt aspekt af deres CSR-indsats er at sikre en sund og ernæringsrigtig kost til deres kunder. Gastromani prioriterer brugen af friske, økologiske og lokale råvarer i deres måltider, hvilket bidrager til at minimere miljøpåvirkningen og støtte lokale producenter.